Salut / Salud

Cuidi la seva salut.

Aquestes assegurances cobreixen els riscos de malaltia i accident, proporcionant els serveis mèdics, quirúrgics, els internaments en centres i clíniques assistencials, dins de les especialitats i límits establerts a la pòlissa.

La d'Assistència Sanitària Concertada. Amb aquesta l'assegurat té a la seva disposició un quadre mèdic al qual haurà d'acudir forçosament, abonant l'entitat asseguradora els honoraris pactats.

La de Reembors de Despeses. Amb aquesta l'assegurat pot elegir lliurement els professionals, fent-se càrrec de les minutes i factures corresponents, que després traslladarà a l'entitat asseguradora perquè les hi reemborsi.


Cuide su salud.

Estos seguros cubren los riesgos de enfermedad y accidente, proporcionando los servicios médicos, quirúrjicos, los internamientos en centros y clínicas asistenciales, dentro de las especialidades y límites establecidos en la póliza.

• Asistencia Sanitaria Concertada: por la que el asegurado tiene a su disposición un cuadro médico al que deberá acudir forzosamente, abonando la entidad aseguradora los honorarios pactados.

• Reembolso de Gastos:por la cual es asegurado puede elegir libremente los profesionales, haciéndose cargo de las minutas y facturas correspondientes, que luego trasladará a la entidad aseguradora para que se lo reembolse.